Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retourprocedure

Indien je een product wilt retourneren vanwege een fabricagefout, gelieve dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons op te nemen via info@kentekenhouder.com. Vermeld hierbij het ordernummer, de reden van retour en eventuele relevante foto’s van het defect.

Terugbetalingen

Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product zullen wij de staat van het item beoordelen. Indien het voldoet aan onze retourvoorwaarden, wordt de terugbetaling verwerkt volgens onze geldende terugbetalingsprocedure.

Uitzonderingen op het herroepingsrecht voor kentekenplaathouders


Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze producten. Echter, vanwege de aard van onze kentekenplaathouders zijn er uitzonderingen op het herroepingsrecht. Let op, in overeenstemming met de geldende wetgeving, is retourneren van bepaalde producten beperkt en gelden er uitzonderingen op het herroepingsrecht. Hieronder vind je details over onze retourvoorwaarden:

Niet-retourneerbare producten:

Vanwege veiligheids- en hygiënische redenen kunnen kentekenplaathouders die eenmaal zijn geïnstalleerd, niet geretourneerd worden, tenzij er sprake is van aantoonbare fabricagefouten. Wij vragen onze gewaardeerde klanten daarom om zorgvuldig te overwegen alvorens de kentekenplaathouders te monteren.

Garantie en productkwaliteit:

Onze kentekenplaathouders worden met grote zorg en aandacht vervaardigd om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen. Indien je echter een defect of een fabricagefout constateert, neem dan alsjeblieft direct contact met ons op volgens onze garantievoorwaarden. Wij zullen ons best doen om je zo snel mogelijk te helpen.

Garantievoorwaarden:

Onze garantie dekt fabricagefouten en defecten die niet zijn ontstaan door normale slijtage of onjuist gebruik van het product. Raadpleeg onze gedetailleerde garantievoorwaarden voor specifieke informatie over garantieclaims.

We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Voor verdere vragen over uitzonderingen op het herroepingsrecht, retourbeleid of garantievoorwaarden, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Let op: Alle uitzonderingen op het herroepingsrecht zijn in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot consumentenbescherming.

Winkelwagen
Scroll naar boven